• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2019

14:28

JASNA PORUKA KAPITENA! Savić ima jedan san - da prvenac bude protiv Partizana!

Fudbal

JASNA PORUKA KAPITENA! Savić ima jedan san - da prvenac bude protiv Partizana!

Podeli vest

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da ekipa spremno dočekuje 159. večiti derbi protiv Partizana i priznao da sanja scenario po kojem bi prvi gol postigao protiv komšija

- Radimo punom parom kako bismo nastavili uspešan niz u prvenstvu. Znamo koliku važnost nosi sa sobom večiti derbi i daćemo sve od sebe da donesemo radost našim navijačima. Ekipu krase timski duh i zajedništvo, to se vidi na svakom treningu i na utakmici i to nam donosi uspeh. Pobeda u večitom derbiju bila bi veliki korak ka našem krajnjem cilju - tituli - rekao je Savić.

On je dodao da bi bio najsrećniji da Zvezdina mreža miruje, ali i da on postigne prvenac.

- Znamo da je moj primarni posao kao štopera da branim naš gol, ali svakako želim i da pomognem ekipi u napadu. Dugo se priča o mom prvom golu u crveno-belom dresu, svi se malo šalimo na tu temu, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje, da idemo ka cilju osvajanju titule, a ko daje golove zaista nije važno - poručio je Savić.


Utakmica između Zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

VEČITI DIŽU EVROPU NA NOGE! Loža na "Rajku" će biti puna skauta!

DERBI ĆE BITI "VRUĆ"! Ruski huligani stigli na "Maraknu" uz JEZIVU PORUKU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija