• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2019

16:31

ZNA PEP ŠTA VALJA! Siti spremio 60 miliona za Srbina!

Fudbal

ZNA PEP ŠTA VALJA! Siti spremio 60 miliona za Srbina!

Podeli vest

Naš reprezentativac Luka Jović pruža sve bolje partije u Ajntrahtu iz Frankfurta, a red za njegovo dovođenje sve je veći

Šampion Premijer lige namerava da u letnjem prelaznom roku angažuje napadača sličnih karakteristika kao Serhio Aguero, koji ovog leta puni 31 godinu. Očigledna namera da podmlade tim primorala je Pepa Gvardiolu da potraži rešenje, a ono se zove Luka Jović, piše portal "Goal".

Mladi srpski napadač prvi je strelac Bundeslige sa 16 postignutih golova. Za njegove usluge od ranije se interesuju španski velikani Barselona i Real Madrid. Međutim, dok dva kluba pokušavaju da spuste cenu, Mančester sitiju nije problem da odmah plati čitavih 60 miliona koliko traže u Frankfurtu za slobodu svog najboljeg igrača.

Reprezentativac "orlova" postigao je 21 gol ove sezone u svim takmičenjima, a nedavno je čuo najlepše moguće vesti - postao je otac.

(FOTO) TOPI SE SRCE! Luka Jović pokazao naslednika!

LUKA JOVIĆ NAPADA EVROPSKI VRH! Od Srbina bolji samo Mesi i Mbape!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija