• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Infomer/Kurir

28.02.2019

21:51

KEŽMAN U ZATVORU ZBOG SRBINA IZ LACIJA?! Novi detalji u istrazi "Čiste ruke", oprano više od 30 miliona evra!

Fudbal

KEŽMAN U ZATVORU ZBOG SRBINA IZ LACIJA?! Novi detalji u istrazi "Čiste ruke", oprano više od 30 miliona evra!

Podeli vest

Belgijsko tužilaštvo nastavilo je istragu povodom akcije "Čiste ruke", koju su oni pokrenuli, a gde se sumnja na srpske menadžere Uroša Jankovića i Dejana Veljkovića da su preko malverzacija oprali više od 30 miliona evra

Kako prenosi "Kurir" Belgijanci su tražili od tamošnjeg kluba Ostende dokumentaciju o transferu Adama Marušića, nekadašnjeg igrača Čukaričkog, kome je menadžer upravo Mateja Kežman. Oni sumnjaju da postoje nečite radnje i u tom poslu. Posredik prilikom ove "operacije" bio je Veljković.

- Kežmanovi saradnici Uroš Janković i Dejan Veljković već su pod istragom u sklopu koje se Veljković nagodio s belgijskim tužilaštvom i postao prvi svedok-saradnik u istoriji tamošnjeg pravosuđa. U zamenu za manju kaznu, on je pristao da prizna sve o malverzacijama i tako raskrinka fudbalsku mafiju. Naime, sumnja se da su oni malverzacijama prilikom transfera igrača oprali 30 miliona evra - podseća isti izvor.

Foto: Starsportphoto ©

Mateja Kežman

Iz belgijske policije stigla je potvrda o potražnji dokumenata za transfer mladog fudbalera.

- Tražili smo dokumenta o transferu fudbalera Adama Marušića, u kom je Dejan Veljković postupao u ime Mateje Kežmana. Zapravo, Marušićev agent nije bio Veljković, već Kežman. Dokazi su predmet analize, od koje zavise dalji potezi - naveli su izvori iz policije.

Podsetimo, Adam Marušič rođen je u Srbiji, ali je odabrao da igra za reprezentaciju Crne Gore. Nakon Čukaričkog igrao u Kortrajku i Ostendeu odakle je prešao u Lacio.

SRBIN IZNERVIRAO NAVIJAČE! Izašao je iz igre, a onda...

(VIDEO) CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC NAGRABUSIO! Marušiću zbog RASIZMA preti suspenzija




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija