• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2019

10:39

MIHAJLOVIĆ U SVOM STILU O RATU INTERA I IKARDIJA: Svađaju se kao muž i žena!

Fudbal

MIHAJLOVIĆ U SVOM STILU O RATU INTERA I IKARDIJA: Svađaju se kao muž i žena!

Podeli vest

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da u sagi Intera i argentinskog fudbalera Maura Ikardija obe strane snose krivicu i da, ukoliko žele, mogu da pronađu kompromis

Ikardi je izbačen iz tima jer nije pristao na novi ugovor, zahtevajući veliko povećanje plate, kasnije je i optužen da je lažirao povredu, a onda i saopštio kako ga klub ne poštuje i to posle reči trenera "neroazura" Lućana Spaletija da ga više ne zanima Ikardi.

- Ikardi je bio kapiten i igrač koji stalno daje golove. Inter ima iskusne ljude u klubu poput Marote, Ausilija i Spaletija, klub uvek za cilj mora da ima srećan kraj. Ikardi sjajan fudbaler i da bi ga uvek imao u mom timu - rekao je Mihajlović za Skaj Sport.

Bivši pomoćni trener i fudbaler Intera smatra da rešenje mora da se pronađe.

- Inter ima odličan tim i zna šta treba da radi. Možda bi dobra ideja bila da obe strane naprave korak nazad kako bi situacija bila čistija. To bi bila prava odluka za Inter i Ikardija, nešto mora da se promeni, inače neće biti dobro. Za mene je krivica uvek podeljena, kao kod muža i žene, i zato verujem da situacija može da se reši - zaključio je Mihajlović.

Ikardija je u celoj priči možda najviše pogodilo to što je izgubio kapitensku traku, koja je sada na ruci iskusnog golmana Samira Handanovića.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija