• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2019

22:31

OGLASIO SE I ZVEZDAN TERZIĆ! "Neka prestanu da glume žrtve i obmanjuju narod"!

Fudbal

OGLASIO SE I ZVEZDAN TERZIĆ! "Neka prestanu da glume žrtve i obmanjuju narod"!

Podeli vest

Nakon 159. večitog derbija podigla se nova bura na domaćoj sportskoj sceni. Pitanje koje će se narednih dana postavljati u svakom razgovoru fudbalskih zaljubljenika biće "je l' bio gol Bena?". Nije dugo trebalo Zvezdanu Terziću da se oglasi

Generalni direktor šampiona Srbije smatra da su crveno-beli oštećeni u dva navrata.

- Sramno suđenje, ne pamti se da je u nekom derbiju jedan klub oštećen za dva gola. Nikolić je morao da dobije direktan crveni karton - rekao je Terzić za "Blic".

Nije štedeo ni glavnog sudiju Danila Grujića čije odluke su mu bile nejasne.

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić

- Grujić je produžio utakmicu samo tri minuta, time je jasno pokazao kakve su mu namere bile. Izmišljao je faulove kod Pakvova, Nije mi jasno šta je hteo sudija Grujić - dodao je direktor Zvezde.

Iskoristio je priliku i da pošalje poruku "večitom rivalu".

- Šta će sada reći ovi naučnici iz Partizana? Nadam se da će posle ovog sramnog suđenja prestati da obmanjuju narod i da izigravaju žrtve - zaključio je Terzić.

IZ ZVEZDE GRME! Partizanov gol nije REGULARAN!

PRAVEDAN REZULTAT! Jovančić: Nismo zadovoljni, ali nisu ni oni!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SLOBODAN

pre 5 godina

Ove izjave celnih ljudi govore da ovaj posao koji rade i kako se ponasaju posle svakog derbia mogu samo dovesti da na utakmicama prisustvuju samo grupe obojenih huligana.Od fudbala nije nista ostalo.Igra se kao u trecerazrednim ligama.Posle svakog prekrsaja tuca igraca,povlacenje igraca,sudija izgubljen totalno a od igre duplo nista.A posle ovog izjave nazovi trenera i strunjaka oba kluba da su ostecenji ,pokradeni i sto vise upucenje mrznje prema protivniku.Ni malo kritike prema svojim igracima ,losim potezima i losoj igri. STA SE MOZE OCEKIVATI POSLE OVOGA.ZAPITAJTE SE LJUDI,GLAVESINE KAKO CE SE TO VASE PONASANJE PRENETI NA VASE NAVIJACE,DA LI CE SE UGASITI JOS NECIJI MLADI ZIVOT NA ULICAMA BEOGRADA.PITANJE ZA VAS I SAVEST AKO JE IMATE.

Miloje balvan

pre 5 godina

Trener ti veze nema.Pre Pavkova uvek igrao Milic,sada Boace,a Pavkov za njih doktor fudbala.Simic igra niko nezna zasto,veze nema.Ivanic greje klupu,sramota.Tako i Luka Jovic grejo klupu a forsiran Adzic,izgleda neko debelo pojma nema,ili su druge igre u pitanju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija