• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

14:20

(FOTO) HRVATI KIPTE OD BESA POSLE DERBIJA: Nije moglo bez VUKOVARA I RATNOG ZLOČINCA!

Fudbal

(FOTO) HRVATI KIPTE OD BESA POSLE DERBIJA: Nije moglo bez VUKOVARA I RATNOG ZLOČINCA!

Podeli vest

Mediju u Hrvatskoj sa velikom pažnjom su ispratili 159. večiti derbi koji je završen bez pobednika (1:1)

Naravno, komšije su pažnju posvetile više onome što je bilo na tribinama nego na terenu. 

Index.hr piše da derbi nije mogao da prođe bez mira na tribinama, te da je viđena bakljada a nisu im promakli ni transparenti na "severu" i "jugu".

Delije su se posebno istakle provokacijom. To se odnosi na srpsku trobojku  na kojoj je ćirilicom ispisano "Vukovar". Isti transparent prošle godine "delije" su pokazale na utakmici košarkaškog kluba Crvena zvezda u Evroligi. Partizanovi "grobari" na južnoj tribini nisu propustili priliku da pokažu veliki transparent s likom srpskog ratnog zločinca Ratka Mladića - navodi Index.

Foto: printscreen

Index.hr

S druge strane hrvatski "24sata.hr" pipe:

- Skandal u Beogradu! Potukli se fudbaleri Partizana i Zvezde - piše 24sata koji je istakao da je tokom čitavog meča postojala tenzija i koškanje, a da je fudbal pao u drugi plan, nakon što su se igrači potukli u tunelu.

Foto: printscreen

24sata.hr

- Derbi Zvezde i Partizana opet se neće pamtiti po fudbalu; nije moglo ni bez Vukovara i ratnog zločinca. Bio je to uobičajen derbi sa malo dobrog fudbala, ali puno ''ostalog' što je uvek punilo naslovne strane inostranih medija - piše tportal.
 

Foto: printscreen

Tportal.hr

 

Crnogorske Vijesti.me su napisale da je da "Derbi završen bez pobednika", dok su se u tekstu osvrnuili na greške sudije Grujića.

Foto: printscreen

Vijesti.me

Foto: printscreen

Klix.ba

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija