• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2019

01:18

NEKADA SU DOLAZILI SAMO ZBOG AERODROMA, A SADA DA VIDE SRBINA! Sportski direktor Ajntrahta otkrio šta će biti sa Jovićem!

Fudbal

NEKADA SU DOLAZILI SAMO ZBOG AERODROMA, A SADA DA VIDE SRBINA! Sportski direktor Ajntrahta otkrio šta će biti sa Jovićem!

Podeli vest

Naš reprezentativac Luka Jović nalazi se na radaru evropskih velikana. Njegova sudbina je još uvek pod znakom pitanja, ali je sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić pokušao da donekle objasni čitavu situaciju

Ajntraht se nalazi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona. Klub iz Frankfurta nije ni sanjao da će za svega godinu dana postići rezultate kakve ima ove sezone. Svestan je Bobić da je interesovanje za najbolje igrače veliko, ali je pokušao da spusti loptu.

- Mislim da ćemo imati jak tim i sledeće sezone. U ovom trenutku ne mogu da tvrdim da će biti odlazaka. Za sve one koji misle da sigurno ostajemo bez nekih igrača, mogu da poručim: Niko još nije prodat. To bi možda mogli da kažemo u slučaju da postoje neke fiksne klauzule, ali te klauzule ne postoje - istakao je sportski direktor Ajntrahta.

Kao pravi potez pokazalo se dovođenje Luke Jovića. Bobić je otkrio i koliko će novca biti uplaćeno Benfiki za transfer Srbina, a ukoliko se uzme u obzir da zainteresovani klubovi spremaju čak 60 miliona za njegovu slobodu, nema sumnje - zarada će biti višestruka.

- Jovićeva otkupna klauzula je manja od 7.000.000 evra. Sa njim smo napravili dobar posao i kod nas je mnogo napredovao. Sada nam je loža puna skauta evropskih klubova, a ranije su menadžeri dolazili u Frankfurt samo zbog presedanja na aerodoromu. Cena? Videćemo... Sume na na tržištu su u ovom trenutku jedva opipljive. Veliki klubovi ne kucaju na vrata u februaru ili martu. Čekaju rasplet sezone i da vide da li će biti šampioni ili da li će se kvalifikovati za Ligu šampiona - rekao je Bobić.

KAD RAMOS UDARI! Mesiju su usta bila PUNA KRVI!

(VIDEO) BARSA PISALA ISTORIJU! Hrvat ukopao Real, Katalonci prestigli Madriđane po broju pobedu u "El klasiku"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija