• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

22:02

(VIDEO/FOTO) NIKO KAO DUŠAN TADIĆ! Samo je Srbin OVO uradio u Ligi šampiona ove sezone!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) NIKO KAO DUŠAN TADIĆ! Samo je Srbin OVO uradio u Ligi šampiona ove sezone!

Podeli vest

Razmontirao je Dušan Tadić odbranu Real Madrida, sa dve asistencije izrežirao vođstvo Ajaksa 2:0 posle 18 minuta igre

Dušan Tadić je tako postao prvi Ajaksov fudbaler posle Kristijana Eriksena koji je na jednom meču Lige šampiona upisao dve asistencije. To je sadašnji prvotimac Totenhema uradio novembra 2011. protiv Dinama iz Zagreba.  

Sa dve minijature protiv Madriđana Dušan Tadić ima 15 asistencija i 25 golova na 40 utakmica ove sezone. 

 

 

 

Takođe, nijedan igrač nije direktno učestvovao u toliko golova u Ligi šampiona ove sezone kako naš as. Tadić je postigao pet golova i ima tri asistencije. 

 

 

Meč u Madridu je okončan trijumfom Ajaksa 4:1. Ajaks je poveo 3:0 golom Tadića, na 3:1 smanji je Asensio, ali je  Lase Šene ugasio sve nade Madriđana. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija