• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

23:26

CELA EVROPA SE SPRDA NA RAČUN MODRIĆA! Tadić za jedno veče poništio sve uspehe Hrvata

Fudbal

CELA EVROPA SE SPRDA NA RAČUN MODRIĆA! Tadić za jedno veče poništio sve uspehe Hrvata

Podeli vest

Sve što je fudbaler Reala Luka Modrić uspeo da uradi u dresu kreljevskog kluba prošle godine, silne nagrade kojim je krunisao trofeje u madridskom velikanu pale su u vodu posle meča protiv Ajaksa u kome se nije video

Tačnije, ispao je smešan u madridskoj noći koju je obeležio srpski reprezentativac Dušan Tadić, tvorac neverovatne pobede "kopljanika".

Koliko je Tadić dominirao u Madridu, toliko je Modrić bio neprimetan. Treba li istaći više od činjenice da je u prvih 45 minuta Modrić imao svega 16 upućenih lopti ka saigračima, što je u proseku jedan na svakih TRI MINUTA.

Posle svega, pitanje je da li će naći utehu u Zlatnoj lopti i svim individualnim priznanjima koje je dobijao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 5 godina

Bljesak u vječnosti, i ništa više. Nemoj te biti zavidni.

Milan

pre 5 godina

Boze me sačuvaj kakve nebuloze, kako može da poništi jednim golom sve kako je čovek igrao prošle sezone :o iz dana u dan se čudim ovakvim natpisima koji potpiruju mržnju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija