• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

22:31

(FOTO) SUZE U HUMSKOJ! Njemu je najteže pao poraz Partizana!

Fudbal

(FOTO) SUZE U HUMSKOJ! Njemu je najteže pao poraz Partizana!

Podeli vest

U derbiju su bili dobri, ali su protiv Radničkog iz Niša potpuno podbacili. Poraz u 25. kolu Superlige Srbije teško je pao igračima Partizana. Neki su čak i zaplakali

Niko ne može da kaže da se crno-beli nisu borili, ali nisu imali snage ni kvaliteta da slave protiv raspoloženog rivala. Radnički je tako stigao do 11 bodova više od tima iz Humske, a sve to teško je palo igračima "parnog valjka".

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Šćekić je zaplakao! Posle meča iskusni vezista nije mogao da sakrije suze i očaj zbog ovakvog ishoda utakmice.

Crnogorac je u nekoliko utakmica pokazao da je važan faktor u igri Partizana, ali ni on nije mogao ništa protiv Radničkog.

STOJKE POSTAO "VIDOVIT"! Golman Partizana najavio osvetu Radničkom

VREĐALI SU GA, ALI ON ĆE SVE IZDRŽATI! Lalatović: Mogu da dovedu i Kolinu da sudi!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 5 godina

Mirkovicu koliko si bio dobar fudbaler toliko si los trener.U ime ljubavi zahvali se i idi da te ne oteraju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija