• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

09:55

U ROMI BESNI NA SUDIJU ČAKIRA! Palota najavio predaju: Umoran sam, odustajem od ovih stvari

Fudbal

U ROMI BESNI NA SUDIJU ČAKIRA! Palota najavio predaju: Umoran sam, odustajem od ovih stvari

Podeli vest

Fudbaleri Rome Kostas Manolas i kapiten Danijele De Rosi poručili su da je sudija Džunejt Čakir oštetio njihov tim u porazu od Porta (3:1) za eliminaciju iz Lige šampiona

Turski arbitar je, kontroverznom odlukom, u blagom kontaktu Alesandra Florencija i Fernanda odlučio da dosudi penal iz kojeg je Porto u 118. minutu prošao dalje, ali i izazove gnev što na drugoj strani posle toga nije uradio u duelu Muse Marege i Patrika Šika.

- To je za mene sramota, ne možeš tako da izbaciš jedan tim. Prošle sezone nisu nam dali dva penala protiv Liverpula i izvinili su nam se, ali sada postoji VAR i sve može da se vidi. Nema izgovora - rekao je Manolas za italijanski Skaj.

Grčki defanzivac smatra da je Čakir pogrešio jer je bio jasan kontakt Marege i Šika.

- Čakir mi je rekao da su mu iz VAR sobe preneli da nije ništa, ali je bio jasan kontakt. To može da se vidi i nije mi jasno zašto nije penal - jada se Manolas.

I iskusni Danijele De Rosi izneo je zamerke na račun Čakira.

- Jasno je da je bio penal nad Šikom. Prošle godine sam rekao da bismo bili u finalu da je bilo VAR-a, a opet se isto dešava. Ipak, ova stvar nema veze sa tehnologijom, već ljudskom greškom - navodi on.

Najžešći je bio predsednik rimskog kluba Džejms Palota rečima da je Roma "opet pokradena".

- Tražili smo VAR u Ligi šampiona jer su nas oštetili u polufinalu, dobili smo ga i opljačkali su nas. Šik je očigledno bio oboren u kaznenom prostoru. Umoran sam, odustajem od ovih stvari - zaključio je Palota.

Uz Porto su plasman među osam najboljih na Starom kontinentu obezbedili Totenhem, Ajaks i Mančester Junajted.

LUDO, LUDO, LUDO! VAR veče u Ligi šampiona, Kolarov u 114. minutu ostao bez četvrtfinala!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija