• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

14:38

REAL GUBI, A RAMOS SE ČEŠLJA! Kapiten Madriđana nije baš mnogo mario za eliminaciju iz Lige šampiona!

Fudbal

REAL GUBI, A RAMOS SE ČEŠLJA! Kapiten Madriđana nije baš mnogo mario za eliminaciju iz Lige šampiona!

Podeli vest

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos nije baš teško podneo veliku bruku njegovog tima i ispadanje iz osmine finala Lige šampiona porazom 4:1 od Ajaksa na "Santjago Bernabeu"

Španski fudbaler našao se na meti podsmeha gotovo čitave planete. Ramos je u prvom meču sa Ajaksom namerno dobio žuti karton kako bi propustio meč u Madridu i spreman dočekao četvrtinale. Ipak, malo se preračunao pa je Ajaks ispratio "kraljeviće" sa 4:1 i tako ih izbacio iz najjačeg evropskog takmičenja.

Kapiten Reala bio je na početku meča u svlačionici svog tima i motivacionim govorom podžao momke, a onda se uputio u privatnu ložu. Tamo nije mario puno za dešavanja na terenu već je snimao dokumentarni film, prenosi "Marka".

Da stvar bude gora po njega, propustiće i naredni meč u Ligi šampiona naredne sezone jer mu je UEFA dodelila dva meča suspenzije zbog namernog dobijanja javne opomene. Ramos je to i sam potvrdio medijima nakon meča u Amsterdamu.

(VIDEO) BOLJI OD DI KAPRIJA! Džekovoj glumi smeje se čitava Evropa!

DAJTE MU VEĆ JEDNOM TAJ UGOVOR! Čovek koji je okrenuo Junajtedovu sezonu za 360 stepeni - Ole Gunar Solskjer!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija