• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

21:44

NEĆE "LETETI GLAVE" U PARIZU! Tuhel ostaje trener "svetaca"

Fudbal

NEĆE "LETETI GLAVE" U PARIZU! Tuhel ostaje trener "svetaca"

Podeli vest

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi razočaran je porazom od Mančester Junajteda i ispadanjem iz Lige šampiona u osmini finala, ali kaže da će posao zadržti trener Tomas Tuhel

- Verujem treneru. Videćemo da li će on odlučiti nešto da menja, ili će ostaviti stvari ovakvim kakve jesu - kazao je prvi čovek kluba

Al Kelaifi kaže da nije vreme za radikalne odluke.

- Odluke treba da donosimo hladne glave, trenutno nije vreme za to. Sada moramo da se smirimo i da vidimo šta će trener odlučiti - kazao je prvi čovek kluba.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija