• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

15:04

NIKO KAO TADIĆ! Konačno je stiglo priznanje za BRAVURE protiv Reala

Fudbal

NIKO KAO TADIĆ! Konačno je stiglo priznanje za BRAVURE protiv Reala

Podeli vest

Dušan Tadić je protiv Reala igrao u velikom stilu! O njegovoj predstavi, dve asistencije i golu protiv "kraljevića" priča ceo svet. Sada se našem asu poklonila i UEFA

Bilo je i očekivano... Srbin je proglašen za najboljeg igrača prethodne nedelje u Ligi šampiona. I to na bazi učinka svih fudbalera koji su dosad igrali revanš mečeve osmine finala.

Tadić je slavio u konkurenciji Uga Ljorisa, koji je u Dortmundu ostvario sedam parada protiv Borusije, Muse Maregečiji je gol pogurao Porto ka trijumfu nad Romom, odnosno Romelua Lukakua koji je postigao dva gola protiv PSŽ-a.

Niko nije bio blizu Tadiću, pored dve asistencije i gola, nad Srbinom je napravljen prekršaj kod četvrtog pogotka Ajaksa. Utakmica koja će se dugo pamtiti.

TADIĆ MOŽE DA BIRA! Pep i Siti stali u red za magičnog Srbina!

TADIĆ JE NA NIVOU RONALDA I MESIJA! Bivši treneri srpskog asa za Informer: Razbiće i Barselonu, vidi ono što drugi ne vide...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija