• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2019

15:51

KRSTAJIĆ GA NIJE POZVAO! Pavkov: Moje je da radim!

Fudbal

KRSTAJIĆ GA NIJE POZVAO! Pavkov: Moje je da radim!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je da je na njemu da pruža dobre partije i postiže golove, bez obzira da li će stići poziv za reprezentaciju ili ne.

Pojedini mediji objavili su da će se Pavkov naći na spisku selektora Mladen Krstajića za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom i start kvalifikacija uz EURO 2020 protiv Portugalije, ali od poziva ipak nije bilo ništa.

- Na meni je da pružam dobre partije i da nastavim golgetersku seriju. Da li će poziv doći ili ne, bitno je da ja pružam svoj maksimum i dobre partije - rekao je Pavkov novinarima tokom druženja sa navijačima u Knez Mihajlovoj ulici.

On se osvrnuo i na trenutnu situaciju u Superligi, gde je prvoplasiranoj Zvezdi najveći konkurent za titulu ekipa Radničkog iz Niša.

- Iz prethodne dve utakmice jedino su fubaleri Radničkog profitirali. Mi smo i dalje prvi, svi su iz nas i na dobrom smo putu - rekao je golgeter crveno-belih.

PRED ZEMUN! Milojević oprezan: Titula? Nije još ništa gotovo!

SPEKTAKL U NAJAVI! Marin zove zvezdaše na "Marakanu"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Od brljotina iza sebe,ovaj "stručnjak"brlja i dalje,pa će mo proći gore nego skoro u Rusiji.Ko ga više drži za selektora,ima li neko normalan u našem savezu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17