• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

16:41

STOJKOVIĆ ODGOVORIO KRSTAJIĆU: Niko me NIJE POZVAO da pita da li sam golman za klupu!

Fudbal

STOJKOVIĆ ODGOVORIO KRSTAJIĆU: Niko me NIJE POZVAO da pita da li sam golman za klupu!

Podeli vest

Na golu Srbije na prijateljskom meču sa Nemačkom (20. mart), a potom i u prvoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije (25.mart) neće biti Vladimira Stojkovića

Selektor Mladen Krstajić kaže da golman Partizana nije za klupu, nego da igra od početka, ali da je trenutno Dmitrovć broj jedan. Ekspresno jes tigao odgovor s druge strane.

- Nikad me, od okončanja Mundijala, nije pozvao da pita da li sam golman za klupu ili ne. Da se razumemo, Mladenu Krstajiću želim svu sreću ovog sveta i nadam se, ma verujem u njega, da će kad-tad ispuniti reči iz septembarskog obraćanja novinarima kad je rekao da sam golman za bitne utakmice. Jednostavno, verujem da će on to uraditi -  predočio je za Mocartsport Stojković.

Stojković se selektoru zahvalio na lepim rečima.

Saigračima sve najbolje

Sa mnom ili bez mene, saigračima želim od srca sve najbolje i dosta sreće u kvalifikacijama za EURO
Vladimir Stojković


Znam da ima lepo mišljenje o meni, svojevremeno je bio jedan od onih što su me doveli u Partizan, dugo smo igrali zajedno i na osnovu toga može da proceni da li sam, kad je Srbija u pitanju, za klupu ili prvih 11. Nisam dobio poziv i to je u redu, ali me nikad niko nije ni pitao da li sam golman za klupu. Baš zato što se dobro poznajemo, što znam kakav je Krstajić čovek, siguran sam da će ispuniti ono što je o meni rekao prethodni put. Sa mnom ili bez mene, saigračima želim od srca sve najbolje i dosta sreće u kvalifikacijama za EURO - dodao je Vladimir Stojković.

NEMA NI STOJKOVIĆA! Krstajić: On nije broj JEDAN, a nije ni za klupu

Takođe, na opasku Ivice Tončeva i predlog nadleženim organima koji oganzuju žreb da Vladimira Stojkovića pozovu da izvlači parove polufinala Kupa", čuvar mreže Partizana, koji je prethodno projektovao ceo ishod do samog finala - kaže da nema ništa protiv. 

- Gospodinu Tončevu zahvaljujem na ponudi. Prihvatiću je i zahvalan sam na njoj. Inače, cenim sve što je uradio za Niš. I zahvalan sam na ponudi da prisustvujem izvlačenju parova. Mnogo mi to znači. Znam da cenim..

Krstajić je za prijateljki meč sa Nemačkom (Volfsburg, 20. mart) i prvi kvalifikacioni sa Portugalom (Lisabon, 25) pozvao jednog debitanta i dvojicu povratnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 5 godina

Onaj ko hoce da "VRATI" pasos SRBIJE, TAJ NE ZASLUZUJE da nosi reprezentativni dres Srbije !!!! Ti si sramota za sport Srbije !!!

Mito

pre 5 godina

Stojkoviću oladi, Linijski golman, sa rukometnim fazonima može da prođe samo u futsalu. Branio si i više nego što je trebalo i reprezentacija sa tobom na golu je više gubila nego pobeđivala. S poštovanjem, ali daj šansu reprezentacij Srbije

Vojo

pre 5 godina

Stvarno si bezobrazno neskroman. Imaš 36 godina, spor si i težak. Linijski golman, koji se više ne baca u noge protivniku ( onu kontru Švajcarske i Dmitrović i Rajković bi brzinom i bacanjem u noge, odbranili), a i onaj gol sa 25 metra oni bi refleksom odbranili. Dmitrović je 10 godina mladji, brani odlično u "primeri" i po transfermarktu vredi 10 miliona evra, Rajković, pre nekoliko godina najbolji mladi golman na svetu , procenjen na 5 miliona evra, i mladji od tebe 14 godina, a kod tebe piše vrednost 500.000 evra, mada ne znam ko bi dao te pare za tebe. Gde si ti sem Zvezde i Partizana branio? Zamoli selektora da ti organizuju oproštajnu utakmicu i završi dostojanstveno ( ako znaš šta to znači) karijeru. I pre desetak godina primao si teleskopski golove( npr. protiv Estonije).

shooster

pre 5 godina

Braco Srbi nema od vaseg fudbala nista dobroga potonuo je u mrak kao i nasa kosarka

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17