• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

19:31

BOMBA U ITALIJI! Juve dovodi trenera iz PREMIJER LIGE, tvrdi novinar koji je otkrio transfer Ronalda!

Fudbal

BOMBA U ITALIJI! Juve dovodi trenera iz PREMIJER LIGE, tvrdi novinar koji je otkrio transfer Ronalda!

Podeli vest

Trener Juventusa Masimilijano Alegri kaže da ne brine za posao, međutim, trebalo bi da se zabrine nakon novih informacija italijanskog novinara

Alegri smatra da nije strašno ispasti u osmini finala Lige šampiona. Međutim, "stara dama" takmičenje nije osvojila do 1996. godine, a dovela je Kristijana Ronalda samo iz jednog razloga - da se konačno dokopa "ušatog" pehara.

Čelnici Juventusa već planiraju smenu trenera, a dok predsednik Andrea Anjeli favorizuje Zinedina Zidana, sportski direktor Fabio Paratiki  radije je Pepa Gvardiolu. 

Prema pisanju novinara Luiđija Guelpe, koji je inače prvi objavio da Kristijano Ronaldo iz Real Madrida prelazi u u Juventus, tvrdi da postoji dogovor Gvardiole i Juventusa. Kako on navodi menadžer Mančester sitija potpisaće sa šampion Italije ugovor na četiri godine.

Naravno, sve pada u vodu ako Juve osvoji Ligu šampiona, a potrebno je da napravi čudo i nadoknadi minus od 2:0 protiv Atletiko Madrida. 

(VIDEO) RONALDOVO "FOLIRANJE", VAR I DVA CRVENA KARTONA! Spektakularan derbi u Italiji pripao Juventusu!

OVO JE KOMEDIJA! Igrači Juventusa TUKU jedni druge, sudija svira faul!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija