• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

14:53 >> 15:24

(VIDEO) UVEK HLADAN! Kad Milivojević stavi loptu na belu tačku dileme nema!

Fudbal

(VIDEO) UVEK HLADAN! Kad Milivojević stavi loptu na belu tačku dileme nema!

Podeli vest

Luka Milivojević je "motor" Kristal Palasa! Kapiten ovo ekipe postigao je gol u meču 30. kola Premijer lige protiv Brajtona

Kad Luka stavi loptu na belu tačku ishod se zna. Srbin ima veliko samopouzdanje i gotovo da ne greši sa penala. Isto je bilo i na ovoj utakmici. U 50. minutu bio je precizan, a golman gostiju nije imao nikakvu šansu. Luka je bio precizan za 1:1, pošto je u 19. minutu Marej doneo prednost.

 

- Koliko znači Milivojević, pa dovoljno je da samo šutira penale i mi smo dobili mnogo - samo je jedan od komentara navijača Kristal Palasa.

Bio je ovo osmi Srbinov gol sa bele tačke ove sezone. Sa druge strane utakmice za našeg vezistu bila je sve samo ne laka. U nekoliko navrata bio je meta užasnih startova igrača rivala, ali je uspeo da ostane na nogama.

Ipak Palas nije uspeo dođe do bodova na ovom susretu. U 74. minutu Knokart je postigao strašan gol i tako srušio domaće.

 

SUBOTA

Kristal Palas - Brajton 1:2 (0:1)

(Milivojević 50p - Marej 17, Knokart 74)

Kardif - Vest Hem 16.00

Hadersfild - Bornmut 16.00

Lester - Fulam 16.00

Njukasl - Everton 16.00

Sautempton - Totenhem 16.00

Mančester s. - Votford 16.00

NEDELJA

Liverpul - Barnli 13.00

Čelsi - Vulverhempton 15.05

Arsenal - Mančester j. 17.30

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

SA NJIMA NEMA ŠALE! Barsa snimala Jovića i 15. put!

(VIDEO) SLUČAJ MILIVOJEVIĆ! Krstajić: Luka više nije spreman da igra za Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija