• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

17:36

(VIDEO) ŠESTICA BAJERNA PROTIV VOLFSBURGA! Bavarci se iživljavali nad "vukovima", Borusija ubedljiva protiv Štutgarta

Fudbal

(VIDEO) ŠESTICA BAJERNA PROTIV VOLFSBURGA! Bavarci se iživljavali nad "vukovima", Borusija ubedljiva protiv Štutgarta

Podeli vest

Fudbaleri minhenskog Bajerna nastavili su sa odličnim rezultatima pošto su u 25. kolu nemačke Bundeslige ubedljivo slavili protiv Volfsburga sa 6:0 zadržavši lidersku poziciju sa istim brojem bodova koliko ima Borusija

Posle uvodnih nešto više od pola sata koji su protekli bez golova, ekipa Nika Kovača je preko Gnabrija stigla do vođstva u 34. minutu, a do poluvremena su uvećali vođstvo kada se samo tri minuta kasnije u strelce upisao i Levandovski.

U nastavku je usledio pravi potopo gostiju iz Volfrsburga. Hames Rodrigez je već u 52. minutu najavio pravu katastrofu za velikih 3:0, a u strece su se još upisivali i Tomas Miler (76), Džošua Kimih (82) uz novi gol Levandovskog koji je konačan rezulatat uspostavio u 85. minutu.

Sigurna je bila i Borusija iz Dortmunda koja je na svom "Vestfalenu" bila bolja od Štutgarta rezulatom 3:1 i tako ostala izjednačena po učinku sa Bajernom. "Milionere" je u vođstvo doveo Marko Rojs u 62. minutu sa penala, a do kraja su se u strelce upisivali i Pako Alkaser u 84. i Kristijan Pulišić u drugom minutu nadoknade vremena. 

Strelac jedinog gola za goste bio je Mark Kempf u 71. minutu.

Herta srpskog fudbalera Marka Grujića poražena je na gostovanju Frajburgu sa 2:1 najviše zahvaljujući Vedadu Ibiševiću koji je nakon izjednačujućeg gola za prestonički tim u 77. minutu, samo 180 sekundi kasnije zatresao i svoju mrežu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija