• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

17:54

(VIDEO) VARDI FULAMU REZERVISAO KARTU ZA ČEMPIONŠIP! Lester siguran, Totenhem se predao u borbi za titulu!

Fudbal

(VIDEO) VARDI FULAMU REZERVISAO KARTU ZA ČEMPIONŠIP! Lester siguran, Totenhem se predao u borbi za titulu!

Podeli vest

Fudbaleri Lester sitija savladali su Fulam u 30. kolu Premijer lige sa 3:1 i tako ih udaljili od opstanka u najjačem rangu. Naš Alesandar Mitrović bio je nemoćan protiv "lisica"

Da li je Fulamu isteklo vreme u takmičenju sa najboljim klubovima Engleske? Ni nakon odlaska Klaudija Ranijerija "kotidžersima" nije svanulo, naprotiv, nastavili su da tonu sve dublje.

Da nisu dorasli Premijer ligi pokazao im je Lester siti koji je novom strategu Brandanu Rodžersu ulepšao prvi meč na "King Pauer" stadionu. U 21. minutu pogodila je mlada nada belgijskog fudbala Juri Tilemans na asistenciju heroja ove utakmice, Džejmija Vardija.

Ponadali su se gosti da mogu nešto više da učinke kada je Flojd Ajite posle svega šest minuta na terenu pogodio mrežu "lisica" u 51. Ipak, ispostavilo se da će to biti sve od Aleksandra Mitrovića i družine. Srbin nije uspevao da dođe do prave šanse da nešto više učini, ali jeste njegov kolega iz protivničkog tabora. Odlični Vardi pogađao je u 78. i 86. minutu u tako za svega osam minuta praktično sam savladao potencijalnog drugoligaša.

Foto: Reuters

Bilo je zanimljivo i na ostalim terenima, ali je posebno interesantno bilo na "Sent Merizu" u sudaru Sautemptona i Totenhema. Iako su domaći posle prvih 45 minuta vodili golom Harija Kejna, u nastavku je usledio veliki preokret pa je domaći sastav preko Jana Velerija i Džejmsa Vord Prausa uspeo da dođe do velike pobede (2:1), a goste praktično otpiše iz trke za titulu.

Uzbuđenja je bilo i u sudaru Njukastla i Evertona gde su "karamele" imale 0:2, ali je tim Rafe Beniteza uspeo da stigne, a onda i prestigne rivala i stigne do 3:2. Na ostalim mečevima Kardif je slavio protiv Vest Hema (2:0), odnosno Burnmaut na gostovanju u Hadersfildu istim rezultatom. Nešto ranije ove subote, Kristal Palas našeg Luke Milivojevića poražen je od Brajtona (1:2) tako da domaćima nije pomogao ni pogodak srpskog veziste.

ENGLESKA 1 - 30. KOLO

Subota

Kristal Palas – Brajton 1:2 (0:1)
/Milivojević 50 pen – Mari 19, Nokart 74/

Hadersfild – Bornmut 0:2 (0:1)
/Vilson 20, Frejzer 67/

Kardif – Vest Hem 2:0 (1:0)
/Hojlet 4, Kamarasa 52/

Lester – Fulam 3:1 (1:0)
/Tilemans 21, Vardi 78, 86 – Ajite 51/

Njukasl – Everton 3:2 (0:2)
/Rondon 65, Perez 81, 84 – Kalvert Luin 18, Ričarlison 32/

Sautempton – Totenhem 2:1 (0:1)
/Valeri 77, Vord Prauz 81 – Kejn 26/

Mančester Siti - Votford 3:1 
(Sterling 46, 50, 59 - Delofeu 66)

Nedelja

13.00: Liverpul - Barnli 
15.05: Čelsi - Vulverhempton 
17.30: Arsenal - Mančester Junajted

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija