• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

20:36

(VIDEO) NOVA RECKA BARSELONE U PRIMERI! Katalonci obrnuli Rajo Valjekano, Mesi je kralj ove igre

Fudbal

(VIDEO) NOVA RECKA BARSELONE U PRIMERI! Katalonci obrnuli Rajo Valjekano, Mesi je kralj ove igre

Podeli vest

Fudbaleri Barselone došli su do nove pobede u španskom prvenstvu pošto su 27. kolu slavili na svom terenu protiv Rajo Valjekana sa 3:1 i ostali na plus sedam u odnosu na drugoplasirani Atletiko

Na iznenađenje mnogih na "Kamp nou" gosti su prvi došli do vođstva golom napadača Raula de Tomasa u 24. minutu, ali je Pike u 38. poravnao rezultat i na odmor se otišlo sa po jednim pogotkom na obe strane.

Prvo vođstvo izabranicima Ernesta Valverdea doneo je Leo Mesi u 50. minutu sa penala, a konačan rezulat uspostavio je Luis Suarez u 82. minutu na asistenciju Ivana Rakitića.

Vredi istaći da je novim golom za Barselonu, ukupno 25. ove sezone u Primeri, Mesi odigrao manje mečeva nego što je puta zatresao mrežu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija