• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

16:20

OSVETA SE SERVIRA HLADNA! Cela Engleska stala na stranu heroja Griliša! "Idiot godine" dobio doživotnu zabranu!

Fudbal

OSVETA SE SERVIRA HLADNA! Cela Engleska stala na stranu heroja Griliša! "Idiot godine" dobio doživotnu zabranu!

Podeli vest

Veliki skandal dogodio se u Engleskoj na utakmici između gradskih rivala Aston Vile i Birmingema u Čempionšipu, kada je navijač Birmingema ušao na teren i udario kapitena Aston Vile Džejka Griliša u glavu

Mnogo je derbija širom sveta, ali oni u Engleskoj uvek izazovu veliku pažnju svetske javnosti. Čak i kada se igraju u drugoj ligi. Ipak, birmingemski okršaj dva gradska rivala doneo je mnogo više od samog fudbala.

Foto: Tanjug/AP

Na startu meč između Birmingema i Aston Vile navijač je uleteo na teren i udario napadača gostiju Džeka Griliša u glavu. Odmah su igrači obe ekipe krenuli u odbranu fudbalera i nasrnuli na huligana. Odmah po okončanju nasilnik je dobio kaznu, a ona glasi - doživotna zabrana prisustva sportskim događajima.

Englezi posebno apostrofiraju "odvratne aplauze domaćih navijača za huligana, dok ga je policija hapsila, a ovaj slao poljupce ka tribinama".

- Idiot godine... Čestitam na doživotnoj zabrani prisustvovanju utakmica - napisao je Rahim Sterling na svom tviter nalogu.  

Pored ofanzivca Mančester sitija oglasio se i legendarni Geri Nevil koji traži zatvorsku kaznu za prestupnika što njemu svakako ne gine, ako je suditi po prvim informacijama.

Da se osveta najbolje servira hladna pokazao je mladi Griliš koji je uspeo da se oporavi od nemilih scena i reši veliki derbi u korist svog tima golom u 67. minutu meča.

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA U ENGLESKOJ! Navijač utrčao u teren i brutalno udario igrača Vile PESNICOM

(VIDEO) VARDI FULAMU REZERVISAO KARTU ZA ČEMPIONŠIP! Lester siguran, Totenhem se predao u borbi za titulu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija