• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

17:23

(VIDEO) NEMCI POTPUNO PODIVLJALI! Žestoka tuča navijača Bajerna i Volfburga u sred Minhena

Fudbal

(VIDEO) NEMCI POTPUNO PODIVLJALI! Žestoka tuča navijača Bajerna i Volfburga u sred Minhena

Podeli vest

Nezapamćene scene viđene su u subotu na ulicama Minhena kada je došlo do velikog sukoba između navijača domaćeg Bajerna i gostujućih iz Volfsburga

Interesantno je da se pripadništvo određenoj navijačkoj grupi nije osetilo budući da su nosili svi istu odeću, a snimak tuče je nastao iz jednog obližnjeg kafića koji najbolje oslikava da se nisu štedeli.

 

Bajern je ubedljivo dobio ovaj meč 6:0 i sačuvao prvo mesto na tabeli Bundeslige.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stiv

pre 5 godina

Treba imati hrabrosti uraditi ovako nešto u Nemačkoj, ne mislim na to izaći i potući se nego uopšte učestvovati u ovome na ulici dobili batine ili ne, jer oni imaju stavku u zakonu "nasilje na licima i stvarima". Za šta se ozbiljna kazna propisuje. Zato i imaju svi na snimku fantomke. Svaka čast na hrabrosti nije isto raditi to u Rusiji Srbiji ili Poljskoj gde se izriče maltene samo prekršajna prijava.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija