• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

19:54

(VIDEO) INSINJE SPASAO NAPOLI OD PORAZA U SASUOLU! Napolitanci jedva do boda, Inter konačno pobedio

Fudbal

(VIDEO) INSINJE SPASAO NAPOLI OD PORAZA U SASUOLU! Napolitanci jedva do boda, Inter konačno pobedio

Podeli vest

Fudbaleri Napolija jedva su stigli do boda na teškom gostovanju u Sasuolu zahvaljujući pogotku Lorenca Insinjea u 86. minutu, kojim su anulirali vođstvo domaćih

Golom Domenika Berardija u 53. minutu Sasuolo je stigao do vođstva protiv favorizovanog tima i činilo se da će odneti bodova, ali je u finišu meča Insinje sprečio takav scenario.

Ipak, u redovima Anćelotijevog tima nema puno razloga za zadovoljstvo, pošto je posle izgubljena dva boda razlika u odnosu na Juventus 18 bodova.

U finišu meča solidnu priliku da svom timu donese potpuni preokret nije iskoristio Arkadijuš Milik, ali ništa se ozbiljinije nije desilo.

Posle dva kiksa do pobede su došli i fudbaleri Intera koji su slavili na meču protiv SPAL-a golovima Marka Politana u 67. i Roberta Galjardinija 10 minuta kasnije, a značajan trijumf ostvarila ja Atalanta na gostovanju Sampdoriji 2:1 golovima Zapate i Gosensa.

Preokretom u drugom poluvremenu do bodova su stigli i fudbaleri Torina koji su bili bolji na gostovanju Frozinoneu sa 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija