• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

20:24

(VIDEO/FOTO) NAVIJAČ ARSENALA ODGURNUO SMOLINGA! Matić se nije ni okrenuo!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) NAVIJAČ ARSENALA ODGURNUO SMOLINGA! Matić se nije ni okrenuo!

Podeli vest

U trenucima kada su fudbaleri Arsenala proslavljali drugi gol na meču protiv Mančester junajteda uletela je grupa navijača londonskog kluba i tom prilikom je jedan odgurnuo defanzivca gostiju Krisa Smolinga

Smoling se našao u čudu šta ga je snašla, ali srećom i sam navijač je ubrzo odustao od maltretiranja Engleza pa se okrenuo ga grupi igrača Arsenala koji su slavili pogodak.

 

 

Nedaleko od Smolinga našao se i oporavljeni srpski fudbaler Nemanja Matić, koji nije ni primetio šta se dešava na terenu, već je mirno koračao ka centru igrališta.

 

 

Podsetimo, Arsenal je slavio u derbiju ovog kola Premijer lige sa 2:0 i prestigao Mančester junajted na četvrtom mestu Premijer lige.

(VIDEO) "TOBDŽIJE" NE ODUSTAJU OD LIGE ŠAMPIONA! Umorni Junajted i Solskjerov prvi poraz u Engleskoj!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija