• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

16:21

NE ODLAZI SAMO TERZIĆ IZ ZVEZDE?! Bešiktaš spremio ponudu za štopera crveno-belih!

Fudbal

NE ODLAZI SAMO TERZIĆ IZ ZVEZDE?! Bešiktaš spremio ponudu za štopera crveno-belih!

Podeli vest

U danu kada se pojavila vest da će Zvezdu na leto napustiti talentovani bek Aleksa Terzić pojavila se informacija o još jednom potencijalnom odlasku sa "Marakane"

Mladi štoper crveno-belih nalazi se na radaru turskog Bešiktaša, prenose tamošnji "CNN" i "Hurijeta".

Ekipa našeg Adema Ljajića spremna je da plati 1,5 miliona evra za slobodu nekadašnjeg defanzivca Real Sosijedada. Ipak, nije Bešiktaš jedini klub zainteresovan za Babićev potpis. Zanimljivo je da će Terzić za istu sumu preći u redove Fiorentine pa bi crveno-beli prihodovali tri miliona prodajom dva defanzivca.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije ima ugovor sa Zvezdom do leta 2021. godine pa šampionu Srbije neće biti teško da izdejstvuje što bolju ponudu za mladog štopera.

DARKO KOVAČEVIĆ PRONAĐEN KRVAV! Sportski direktor "orlova" doživeo peh!

NAPAD NA DUPLU KRUNU! Ivanić: Čast je biti deo istorije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija