• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

19:14

ZVEZDA ZOVE! Crveno-beli u borbi za duplu krunu, Babić: Navijači, podržite nas!

Fudbal

ZVEZDA ZOVE! Crveno-beli u borbi za duplu krunu, Babić: Navijači, podržite nas!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ove srede nastavljaju takmičenje u Kupu Srbije. Izabranici Vladana Milojevića dočekaće u sredu, 13. marta, od 18 sati na svom terenu ekipu Radnika. U toku aktuelne sezone ove dve ekipe sastale su se već dva puta, a Zvezda je oba puta bila bolja gol-razlikom 7:0.

Ekipa šampiona Srbije ugostuće Napredak iz Kruševca u četvrtfinalu Kupa Srbije. Crveno-beli će pobedom pokušati da naprave korak dalje ka napadu na trofej.

- Kup je eliminaciono takmičenje, znamo da moramo da budemo na visini zadatka. Odbrana je već duže vreme naš zaštitni znak, dobro funkcionišemo i u prolećnom delu prvenstva. Daćemo sve od sebe da neutrališemo napadače gostujućeg tima. Dobro poznajemo ekipu Radnika, značiće nam mnogo iskustvo koje smo stekli u prethodnim utakmicama sa njima. Takođe, naš stručni štab dobro analizira svaki detalj igre rivala, tako da ćemo maksimalno pripremljeni i fokusirani ući u meč – rekao je Srđan Babić.

U prolećnom delu prvenstva crveno-beli imaju fenomenalnu podršku sa tribina. Na tri meča na Marakani bodrilo ih je 81.682 ljudi.

Foto: starsport

- Zaista neverovatne brojke, mada me ne čude kada su naši navijači u pitanju. Igrom na terenu im se najbolje zahvaljujemo. Vidi se da nas pesma sa tribina nosi i daje nam dodatnu energiju. Mnogo puta smo do sada isticali da fudbal igramo za publiku, svaki njihov aplauz nam znači. Zato pozivam sve zvezdaše da dođu u što većem broju u sredu i da nas podrže u Kupu. Imamo visoke ciljeve, borimo se za duplu krunu, a mnogo lakše ćemo uspeti u tome uz podršku naših sa tribina - rekao je štoper.

Pored rekordne posete utakmica u domaćem prvenstvu, ekipa Crvene zvezde i na terenu obara rekorde.

- Postali smo deo istorije posle pobede nad Zemunom. Ostvarili smo impresivan niz bez poraza. Još jedan od dokaza da ova generacija odlično radi od dana kada smo se okupili. Ovakve stvari vas obavezuju da budete još bolji, zato smo svi silno motivisani da nastavimo sa dobrim rezultatima. U ovakvoj atmosferi je mnogo lakše i lepše raditi, zato sam uveren da nas tek očekuju novi uspesi i rekordi – poručio je Babić.

Klub iz Ljutice Bogdana odredio je cene ulaznica za ovaj meč, a one su sledeće:

Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara

Početak borbe za polufinale Kupa zakazan je za sredu, 13. marta, od 18 sati. Zvezda je prethodno eliminisala TSC iz Bačke Topole (4:1) na svom terenu i Dinamo iz Vranja u gostima (2:0).

NE ODLAZI SAMO TERZIĆ IZ ZVEZDE?! Bešiktaš spremio ponudu za štopera crveno-belih!

DARKO KOVAČEVIĆ PRONAĐEN KRVAV! Sportski direktor "orlova" doživeo peh!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija