• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

22:55

OVAKO ĆE NAS SE SVI PLAŠITI! Klop veruje da Liverpul može do titule!

Fudbal

OVAKO ĆE NAS SE SVI PLAŠITI! Klop veruje da Liverpul može do titule!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula savladali su Barnli sa 4:2 u 30. kolu Premijer lige i tako ostali na bod razlike iza prvoplasiranog Mančester sitija. Trener "Redsa" Jirgen Klop veruje da će njegovi momci moći da stignu do dugo željenog trofeja

Nemac je bio zadovoljan izdanjem njegovim momaka, iako su primili dva gola bili su ubedljivi, a kako i sam kaže kada igraju ovakav napadački fudbal, svi će ih se plašiti.

- Naša današnja poruka je da niko ne može da nas se otarasi ukoliko igramo fudbal kao ovog vikenda, jer smo imali savršen miks borbe sa vremenom, borbe sa protivnikom i igranja fudbala. Morali smo da osvojimo sva tri boda, mada moramo da mislimo i na gol razliku, ali šta da se radi. Pokušali smo da postignemo golova što smo više mogli i nije bilo moguće da se bolje branimo - naveo je Klop.

Podsetimo, Liverpul je trenutno drugoplasirani tim Premijer lige sa samo jednim bodom manje od Mančester sitija. Osam kola je ostalo do kraja, tako da će svaki eventualni kiks vodećeg dvojca biti presudan u borbi za tron.

SPECIJALISTA ZA ČEMPIONŠIP! Jokanović je prva opcija za trenera VBA!

PRAVEDNO ILI NE? Huligan tri i po meseca u zatvoru zbog NAPADA NA FUDBALERA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija