• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

21:40

(VIDEO) PSSSST! Sudija PONIŠTIO gol Juveu, Italijani poludeli, ali VAR nisu dobili!

Fudbal

(VIDEO) PSSSST! Sudija PONIŠTIO gol Juveu, Italijani poludeli, ali VAR nisu dobili!

Podeli vest

Juventus je od prvog minuta revanš meča osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida krenuo na sve ili ništa kako bi nadoknadio 2:0 iz Madrida

Već u četvrtom minutu se zatresla meža Jana Oblaka. Nastao je delirijum na tribinama, međutim, radost je kratko trajala. Sudija Bjorn Kujpers je poništio gol Kjelinija.

Foto: reuters

 

Posle kornera za Juventus, Atletikova odbrana je zaspala, pa je lopta pala ispred Jana Oblaka. On se bacio ali je naleteo Kristijano Ronaldo i zakucao se u Slovenca, a njemu je lopta ispala. Kjelini se najbolje snašao i zatresao mrežu. 

Foto: reuters

 

Sudija je samtrao da je Ronaldonapravio  faul nad golmanom. Uprkos žustrim protestima domaćih, Kujpers nije ni hteo da gleda VAR. Bio je siguran u svoju odluku.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija