• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

23:41

ZBOG OVOGA ME JUVE KUPIO! Ronaldo uništio Atletiko, ko je sledeći?

Fudbal

ZBOG OVOGA ME JUVE KUPIO! Ronaldo uništio Atletiko, ko je sledeći?

Podeli vest

Kristijano Ronaldo je sa tri pogotka srušio Atletiko Madrid (3:0) u Torinu i odveo Juventus u četvrtfinale Lige šampiona iako je stara dama bila u minusu dva gola posle prve utakmice

Ali, Ronaldo je briljirao, bila je to njegova magična noć u Torinu, zbog čega ga je, kako kaže, Juve i doveo.

- Ovo je morala da bude posebna noć i bila je. To je mentalitet koji vam je potreban u Ligi šampiona - rekao je junak trijumfa šampiona Italije.

Portugalac je postigao dva gola glavom, jedan sa bele tačke i bio je to njegov 25. gol protiv Atletika.

- Ovo je neverovatna noć ne samo zbog golova nego i zbog tima, koji je pokazao neverovatan karakter i stava. Ovo je mentalitet koji nam je potrebno u Ligi šampiona. Mislim da smo na pravom putu. 

(VIDEO) AKO JE MODRIĆ NAJBOLJI, ŠTA JE ONDA OVAJ ČOVEK?! Brutalni Ronaldo odveo Juventus u četvrtfinale, Siti brojao do sedam!

Juventus nikada u istoriji nije prošao posle poraza od 2:0, međutim nikada do ove godine nisu ni imali Kristijana Ronalda u svojim redovima.

- Zbog ovoga me je klub doveo,da pomognem. Atletiko je sjajan tim, ali mi smo dokazali da smo jaki i da smo zaslužili da prođemo dalje.

Spušta Portugalac loptu, ne želi da euforija ponese crno-bele. 

- Prerano je pričati o finalu, idemo korak po korak. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija