• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2019

11:21

ĐOKOVIĆ I FEDERER OPET U RATU! Rodžeru sve smeta, nervira ga Novakovo ponašanje, gestovi, a ZBOG JEDNE STVARI LUDI!

Fudbal

ĐOKOVIĆ I FEDERER OPET U RATU! Rodžeru sve smeta, nervira ga Novakovo ponašanje, gestovi, a ZBOG JEDNE STVARI LUDI!

Podeli vest

Zemljak Rodžera Federera i nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Švajcarske Klaudio Mezadri potvrdio je da odnosi između Novaka Đokovica i Rodžera Federera nisu sjajni

Taman su se Đoković i Federer našli na istoj talasnoj dužini tokom Lejver kupa, pljuštali su komplimenti, međutim, kratko je to trajalo. Poslednja dešavanja su samo pogoršala odnos dva asa.

Rezervisani

Oni su prijateljski nastrojeni, ali i rezervisani jedan prema drugome. Rodžer mi je rekao da, bez obzira na to što je Novak prijatan i zabavan, on nije do sada uspeo da ga odgonetne 
Klaudio Mezadri


Novak Đoković, ko predsednik Saveta igrača, bio je za smenu Krisa Kermoda sa mesta prvog čoveka ATP. Federer je optužio srpskog asa da nije čak imao vremena da sa nim razgovara o tome, a Mezadri, sada TV komentator, za švajcarski dnevnik "Blik", kaže da je Federer u boljim odnosima sa Nadalom, nego sa Đokovićem.

- Rodžer voli nedvosmislene ljude, koji cene jedni druge. U tom pogledu on je imao izvesnih poteškoća sa Đokovićem. Bilo je situacija kada je morao da se prilagođava Novaku. Oni su prijateljski nastrojeni, ali i rezervisani jedan prema drugome. Rodžer mi je rekao da, bez obzira na to što je Novak prijatan i zabavan, on nije do sada uspeo da ga odgonetne - izjavio je Mezadri. 

Kaže da Federera nervira ponašanje Đokovića na terenu. On je dao primer sa Vimbldona prošle godine kada je publika zviždala Novaku posle pobede nad Kajlom Edmundom. Rodžeru se nije dopala Novakova reakcija na to.

Foto: printscreen

Klaudio Mezadri



- Kada publika podržava protivnika, Novak odgovara uznemirujućim gestovima. Iako je on taj koji traži ljubav publike, on je obično taj koji gubi kontrolu nad situacijom. Rodžer smatra da Novakova uvredljiva reakcija reflektuje tamnu stranu njegovog karaktera. 

Rodžerov odnos sa Nadalom sasvim drugaciji. 

- Rivalstvo medu Novakom i Rodžerom je dominantno, dok prema Nadalom, bez obzira na intenzitet rivalstva na terenu, ima više poštovanja i simpatija.

NADAL KAO "UVREĐENA MLADA"! ŠPANAC UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Nije me pitao šta mislim o smeni Kermonda!

NADAL MI JE NAJVEĆI PROTIVNIK, SA NOLETOM UŽIVAM! Federer progovorio o velikom rivalitetu!

TEKTONSKI POREMEĆAJ U SVETU TENISA! Novak pobedio Rodžera i Rafu i van terena!

On je na celu situaciju dolio ulje na vatru tvrdnjom da navodno Novak nije imao vremena za sastanak sa Federerom pre nego što se glasalo o smeni Kermoda. Federer i Nadal već danima kukaju kako ih niko nije pitao za mišljenje.

- Imate igrače koji više vole rat, kao nekad Lendl i Mekinro - zaključio je Švajcarac. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija