• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2019

20:53

(VIDEO) RUSI SE PRERANO PORADOVALI! Krasnodar u poslednjem minutu ostao bez četvrtfinala, Čelsi nokautirao Ukrajince!

Fudbal

(VIDEO) RUSI SE PRERANO PORADOVALI! Krasnodar u poslednjem minutu ostao bez četvrtfinala, Čelsi nokautirao Ukrajince!

Podeli vest

Fudbaleri Valensije plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope nakon 1:1 protiv Krasnodarom u Rusiji. Čelsi je u Ukrajini sa 5:0 samleo Dinamo iz Kijeva, dok je pobeda Salcburga od 3:1 nad Napolijem bila dovoljna samo za častan oproštaj

Ekipa Olega Fomenka, koju je Crvena zvezda eliminisala iz kvalifikacija za Ligu Evrope prošle sezone, bila je pred senzacijom i eliminacijom španske Valensije, ali je u poslednjem minutu meča u Rusiji ostala bez prolaska.

"MAĐIONIČAR" DONEO ODLUKU! Real dobija OGROMNO POJAČANJE!

"Slepi miševi" uspeli su u 90. minutu preko Gonsala Gedeša da dođu do dugo čekanog gola i tako ostvare plasman među osam najboljih ekipa u drugom po jačini takmičenju Starog kontineta. 

Bolja je bila domaća ekipa tokom većeg dela meča. Kontrolisali su Rusi utakmicu, uspeli i da povedu u 85. minutu preko Magomeda Sulejmanova, ali je radost trajala samo šest minuta. Odlični Gedeš postao je heroj Valensije.

Na ostalim mečevima nije bilo toliko uzbuljivo, ali daleko od toga da su mreže mirovale. Ekipa Čelsija razbila je Dinamo iz Kijeva sa 5:0 u Ukrajini i tako prilično lako došla do plasmana u četvrtfinale. Raspoloženi Žiru spakovao je tri gola domaćima i tako potvrdio prolaz "plavaca".

Francuz je pogađao u 3. te 33. i konačno u 59. minutu, dok su preostala dva pogotka bila delo Markosa Alonsa (45. minut) i Hadsona Odoija (78. minut)

(VIDEO) AZAR JE SARIJEV SPASILAC! Vulvsi ispustili pobedu u 90. minutu!

Poslednji meč ranijeg termina odigran je u Salzburgu, gde je istimen tim dočekao Napoli posle 3:0 u Italiji za ekipu Karla Anćelotija pa su posle 3:1 uspeli na častan način da se oproste od Lige Evrope. 

Poveli su gosti preko Arkadijuša Milika u 14. minutu, a izjednačenje Austrijancima doneo je Munas Dabur samo 11 minuta kasnije. Do pobede su domaći stigli zahvaljujući golovima Fredrika Gulbrandsena (65.)i Kristofa Lejtgeba (92. minut).

LIGA EVROPE, OSMINA FINALA - REVANŠ MEČEVI:

Dinamo Kijev - Čelsi 0:5 (0:3)
/Žiru 5, 33, 59, Alonso 45, Hadson-Odoi 78/

Salcburg - Napoli 2:1 (1:1)
/Dabur 25, Gulbrandsen 65 – Miik 14/

Krasnodar -  Valensija 1:1 (0:0)
/Šapi Sulejmanov 84 – Guedeš 93/

21.00:  Arsenal - Ren /prvi meč 1:3/
21.00:  Inter Ajntraht /prvi meč 0:0/
21.00:  Benfika - Dinamo Zagreb /prvi meč 0:1/
21.00:  Slavija Prag - Sevilja /prvi meč 2:2/
21.00:  Viljareal - Zenit /prvi meč 3:1/


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija