• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

15.03.2019

11:02

MA, KAKVA KINA, MITAR OSTAJE U PREMIJER LIGI! Srpski napadač pred velikim transferom!

Fudbal

MA, KAKVA KINA, MITAR OSTAJE U PREMIJER LIGI! Srpski napadač pred velikim transferom!

Podeli vest

Londonski Totenhem, ukoliko Kristijan Eriksen ostvari transfer u Real Madrid, pokušaće da dovede srpskog reprezentativca iz Fulama Aleksandra Mitrovića i još trojicu fudbalera kako ne bi osetio odlazak Danca, prenosi Dejli Mejl

Kako se navodi, pored Aleksandra Mitrovića na meti "pevaca" za letnji prelazni rok su vezisti Džek Griliš (Aston Vila) i Karlos Soler (Valensija) i defanzivac Hala Džerod Boven.

Novac od Eriksena, za koga je "zagrizao" povratnik na klupu Real Madrida Zinedin Zidan, Totenhem bi uložio za pomenutu "četvorku" pošto je prinuđen da pusti jednog od ključnih igrača jer ulazi u poslednju godinu ugovora.

NAVIJAČI MOLE UPRAVU! Dovedite nam Mitrovića!

NAVIJAČI U TRANSU! "Čekićari" stvarno hoće Mitrovića, u njemu vide Džeka!

Mitrović bi bio velika podrška neprikosnovenom kapitenu i najboljem strelcu Hariju Kejnu, ali postoji delić sumnje da li će bivši napadač Partizana prihvatiti takvu ulogu.

Mitrović je, uprkos lošim rezultatima Fulama i verovatno povratku u Čempionšip, postigao 10 golova u Premijer ligi.

KINEZI OPASNO ZAGRIZLI ZA MITROVIĆA! Srbin cenjen na Dalekom Istoku, ispadanje Fulama ubrzava posao


Interesantno da Totenhem ove sezone nije doveo nijedno pojačanje, odnosno bio je neaktivan prošlog leta i zime, što bi trebalo da se promeni za naredni prelazni rok na insistiranje menadžera Maurisija Poketina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija