• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

16:56

(VIDEO) PA TI OPET IMITIRAJ RONALDA! Hrvat proslavio gol u stilu Portugalca, a onda dobio crveni karton!

Fudbal

(VIDEO) PA TI OPET IMITIRAJ RONALDA! Hrvat proslavio gol u stilu Portugalca, a onda dobio crveni karton!

Podeli vest

Proslava gola Kristijana Ronalda nakon trećeg, odlučujućeg gola Atletiko Madridu poslužila je kao inspiracija jednom Hrvatu, ali mu se to obilo o glavu

Nakon što je Portugalac svojom gestikulacijom odgovorio na provokacije Čola Simeonea te na sličan način (pokazivanjem međunožja) proslavio pogodak svog tima, postao je inspiracija.

PORTUGALCI U STRAHU OD SRBIJE! Selektor Santoš morao da vrati Ronalda u reprezentaciju pred okršaj sa "orlovima"!

Mladi Toni Blaž u pobedi omladinaca Hajduka nad Hrvatskim Dragovoljcem (3:1) uradio je isto što i Ronaldo, samo što mu se to momentalno obilo o glavu. Sudija je njegov gest okarakterisao kao potez upućen upravo njemu te je izvadio crveni karton i isključio napadača.

Ne isplati se baš uvek glumiti fenomenalnog Kristijana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija