• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

12:06

(VIDEO) PA NISI TI KRISTIJANO! Hrvat imitirao Ronalda pa NADRLJAO!

Fudbal

(VIDEO) PA NISI TI KRISTIJANO! Hrvat imitirao Ronalda pa NADRLJAO!

Podeli vest

Dug je put do Kristijana Ronalda, Lige šampiona i het-trika protiv Atletika iz Madrida. Ono što je slavni as uradio protiv crveno-belih nije baš bilo lepo za oko. A mnogi su počeli da se ugledaju na njega

Uhvatio se Ronaldo za mu*a tako odgovorio Čolu Simeoneu za isti gest, ali... I klinci su počeli da slave golove na taj način. U Hrvatskoj jedan mladi igrač Hajduka je nadrljao.

"OSVETA" ČOLU ĆE GA SKUPO KOŠTATI! Ronaldo ne igra četvrtfinale LŠ?

Postigao je gol protiv Dragoljevca, a onda uradio išto što i Ronaldo. Tin Luša postigao je gol usledila je proslava i crveni karton.

Sudija mu je pokazao put u svlačionicu. Poruka je jasna - "Sine pa nisi ti Kristijano"...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija