• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

18:03 >> 20:27

(VIDEO) REAL SLAVIO NA POVRATNIČKOM DEBIJU ZIDANA, Atletiko u totalnom rasulu!

Fudbal

(VIDEO) REAL SLAVIO NA POVRATNIČKOM DEBIJU ZIDANA, Atletiko u totalnom rasulu!

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida slavili su na domaćem terenu protiv Selte iz Viga 2:0 u meču 28. kola španske Primere, koji je obeležio povratnički debi novog-starog trenera kraljevskog kluba Zinedina Zidana

Mreža gostiju iz Viga dugo je bila netaknuta, sve dok u 62. minutu nije pogodio Isko, a konačan rezultat uspostavio je Geret Bejl u 77. minutu, čime je nagovestio da bi dolazak Zidana mogao da mu udahne novi život u prestonici Španije.

Nakon  poraza od Juventusa u okviru osmine finala Lige šampiona, ekipa Dijega Simeonea je poražena i od Atletik Bilbaa rezultatom 2:0.

Pošto je Real bio siguran protiv Selte nakon ovog kiksa gradskog rivala primakao se jorgandžijama na dva boda, Atletiko ima 56 bodova, a Real 54. Barselona je lider sa 63 boda. 

Posle prvog dela meča nije bilo golova, a Atletik je goste načeo u 73. kada je Vilijams pogodio za 1:0. Potom je Oblak zaustavio sjajan šut Munianija, ali je bio čuvar mreže Madriđana nemoćan u 85. minutu. Ibao je na vreme video Kenana Kodra koji je overio trijumf Bilbaa - 2:0.

 

PRIMERA

28. kolo

Subota

Ueska - Alaves 1:3 (1:1)
(Avila 14 penal - Kaljeri 11 penal, 86, Guideti 80)

Real Madrid - Selta 2:0 (0:0)
(Isko 62, Bejl 77)

Bilbao - Atletiko Madrid 2:0 (0:0)
(Vilijam 73. Kodro 85)

Leganes - Đirona 0:2 (0:2)
(Portu 13, 22)

Nedelja

Eibar - Valjadolid 12.00
Espanjol - Sevilja 16.15
Valensija - Hetafe 18.30
Viljareal - Rajo Valjekano 18.30
Betis - Barselona 20.45

Petak

Sosijedad - Levante 1:1 (1:0)
(Januzaj 27 - Borha Majoral 79)

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija