• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2019

15:42 >> 16:09

JAKE REČI BARSINOG TRENERA! Srećni smo što živimo u Mesijevoj eri!

Fudbal

JAKE REČI BARSINOG TRENERA! Srećni smo što živimo u Mesijevoj eri!

Podeli vest

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde, posle pobede nad Betisom (4:1) rekao je da smo srećni što živimo u eri Lionela Mesija

Argentinski napadač postigao je tri gola protiv Betisa, što mu je bio 51. het-trik u karijeri, a nakon fantastičnog trećeg pogotka ceo stadion mu je aplaudirao.

 

(VIDEO) POŠTOVANJE ZA MAGIČNOG! Mesi je toliko dobar da su mu protivnički navijači PEVALI!

- Svi smo veoma srećni što živimo u vremenu kada Mesi igra fudbal. Videli smo kako navijači reaguju kada je on na terenu. Iako je navijače Betisa učinio tužnim, njihove reakcije su pokazale kako su uživali gledajući ga kako igra - rekao je Valverde, a prenose španski mediji.

JOVIĆ SPREMAN ZA BARSELONU! On je novi Suarez!
 

Mesi je ove sezone na 37 mečeva postigao 39 pogodaka i zabeležio 21 asistenciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija