• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2019

15:02

POSLE JEZIVIH SCENA! Svet fudbala odahnuo, Ospina je dobro!

Fudbal

POSLE JEZIVIH SCENA! Svet fudbala odahnuo, Ospina je dobro!

Podeli vest

Golman Napolija David Ospina i dalje je na intenzivnoj nezi posle udarca u glavu koji je zadobio na meču sa Udinezeom, ali njegov oporavak teče dobro i trebalo bi da pauzira najmanje dve nedelje

Ospina, koji je na pozajmici u Napulju iz Arsenala, krajem prvog poluvremena meča dobio je snažan udarac u glavu nakon čega je kolabirao i odmah je prevezen u bolnicu.

Skeniranje je pokazalo da Ospina nije izgubio svest posle sudara sa igračem rivala Ignaciom Puzetom.

- Još nisam imao priliku da razgovaram sa sinom jer je još uvek na intenzivnoj nezi. Znam da je dobro, a moja žena je s njim. Iz reprezentacije su razgovarali sa doktorom, kako bi bolje razumeo šta se dogodilo i rekao je da će za dve nedelje izaći iz bolnice - izjavio je Ernan Ospina, otac Davida Ospine, a prenose italijanski mediji.

 

(VIDEO) MUK U NAPULJU, SVI SE MOLE ZA OSPINU! Golman Napolija kolabirao na terenu, ubrzo prebačen u bolnicu



On je rekao da je njegov sin srećan što je došao iz Arsenala na pozajmicu u Napoli.

- Srećan je u Napoliju i želi da ostane ovde. Čekamo da odigra još utakmica kako bi Napoli mogao da ga kupi od Arsenala - rekao je otac.

Kolumbijski čuvar mreže trebalo bi da se vrati na gol Napolija do prvog meča protiv Arsenala u četvrtfinalu Lige Evrope 11. aprila.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija