• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

18:28

PRŠTALO JE! Kad se devojke potuku - podmuklo šutiranje, pa brutalna pesnica u glavu!

Fudbal

PRŠTALO JE! Kad se devojke potuku - podmuklo šutiranje, pa brutalna pesnica u glavu!

Podeli vest

I one znaju da se ozbiljno potuku... Na meču reprezentacija do 17 godina, koji su u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrale Rusija i Švajcarska došlo je do ozbiljne tuče

Prvo je igračića Švajcarske Ela Ljuština šutnula Ruskinju Pamen Čato posle jednog duela. Vrlo brzo usledila je osveta. Čato je uzvratila brutalnim udarcem pesnicom u glavu.

 

 

Nastala je opšta frka a Ela je pokušala da pobegne. Sudija je pokazao dva crvena kartona, pa je utakmica brzo nastavljena.

BOLI GA KU*AC ZA REPREZENTACIJU! Šiptar "oladio" Švajcarce!

Švajcarska je pobedila 4:2, ali se nijedna od ove dve selekcije, kao ni Srbija koja je učestvovala u toj grupi, nisu plasirale na EP.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija