• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

11:41

KOCKA, ALKOHOL I DROGA GA UNIŠTILI! Legendarni as Arsenala spiskao osam miliona na poroke!

Fudbal

KOCKA, ALKOHOL I DROGA GA UNIŠTILI! Legendarni as Arsenala spiskao osam miliona na poroke!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Arsenala Pol Merson je u velikom problemu... Tokom karijere je zaradio mnogo, ali sada je na rubu egzistencije. Na poroke je potrošio neverovatnu sumu novca

Procena je da je na drogu, alkohol i pre svega kocku potrošio oko osam miliona funti. Sada ga je ostavila i žena i problem je ogroman.

Moj život je trebalo da izgleda ovako... Dvoje dece, divna žena i odličan život. Ali sve je otišlo dođavola zbog kocke! Kopam rupu i ne mogu da izađem iz nje. To je najgora moguća zavisnost na svetu - rekao je Merson.

On je nastavio u istom ritmu.

(VIDEO) BAŠ JE PRLJAV! Šiptar Džaka i START ZA ZATVOR!

- To toliko umara da je neverovatno. Mentalno isisava život iz vas. Samo sediš tamo na kauču i razmišljaš gde možeš da nabaviš još novca za kocku. To je... Kao da ste zavisni od droge. Tačnije, to je gore, jer na drogu ne možete da potrošite toliko novca. To je nemoguće - zaključio je on.

Sada je na lečenju od alkohola, a kladionicu uplaćuje "na crtu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija