• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

15:57

ZVEZDA DESETKOM ZGAZILA RADNIČKI! Crveno-beli kadeti odučili od fudbala vršnjake iz Zrenjanina!

Fudbal

ZVEZDA DESETKOM ZGAZILA RADNIČKI! Crveno-beli kadeti odučili od fudbala vršnjake iz Zrenjanina!

Podeli vest

Prvi tim Crvene zvezde gazi u Superligi, dok njihove mlade kolege seju strah u Kadetskoj ligi Srbije

Zvezdine nade su u meču 19. kola Kadetske lige Srbije brutalno očitale lekciju ekipi zrenjaninskog Radničkog rezultatom 10:0!

Goleadu je započeo Ilija Babić već u 4. minutu, a samo dva minuta kasnije prednost je udvostručio Pantović na dodavanje Lučića.

Stefan Mitrović je nastavio crveno-beli rafal u 17. minutu dugom loptom sa leve strane, a dva gola Babića najavila su najubedljivije slavlje učenika Slavoljuba Đorđevića ove sezone.

ZVEZDIN BISER NA CENI! Nemci spremili džak para za Joveljića!

Do kraja utakmice u strelce su se upisali još Ilić i Elevenu, pa je meč, uz drugi pogodak Pantovića i dva autogola Stevanovića, završen sa dvocifrenom razlikom.

Zvezda je ovim trijumfom izbila na vrh tabele sa 41 osvojenim bodom, koliko ima i Partizan, ali crno-beli tek treba da odigraju svoj meč protiv Slobode u Užicu.

Tim iz Zrenjanina je na poslednjem mestu sa samo pet bodova, bez ijedne pobede ove sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija