• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

18:12

JOKANOVIĆU PROPAO ODLAZAK U VBA! Srbin izvisio za novi posao, kriv je vršilac dužnosti!

Fudbal

JOKANOVIĆU PROPAO ODLAZAK U VBA! Srbin izvisio za novi posao, kriv je vršilac dužnosti!

Podeli vest

Prelazak srpskog trenera Slaviše Jokanovića u Vest Bromvič Albion najverovatnije je propao zbog toga što se trenutni vršilac dužnosti menadžera kluba iz Birmingema Džejms Šan snašao prilično dobro u Čempionšipu

Nakon otkaza koji je član Čempionšipa uručio Darenu Muru na listi kandidata za njegovog naslednika bio je i srpski trener Slaviša Jokanović, koji je posle razlaza sa Fulamom u novembru bez angažmana.

Za privremeno rešenje u VBA su postavili Džejmsa Šana, koji se međutim odlično snašao ostvarivši obe pobede iz prethodna dva duela i velike su šanse da ostane u Birmingemu i na duže staze.

To bi praktično značilo opciju manje za Jokanovića koji bi morao da se okrene nekim drugim klubovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija