• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

19:27

(FOTO) SKANDALOZAN IZVEŠTAJ ČELSIJA! Evo kako POVREDITI MESIJA, Ronaldinjo je prevarant, Deko lako pada...

Fudbal

(FOTO) SKANDALOZAN IZVEŠTAJ ČELSIJA! Evo kako POVREDITI MESIJA, Ronaldinjo je prevarant, Deko lako pada...

Podeli vest

U javnosti se pojavio detaljan skauting izveštaj iz 2006. godine, koji je dobio tadašnji menadžer Čelsija Žoze Murinjo uoči prve utakmice protiv Barselone na "Stamford bridžu" u osmini finala Lige šampiona

Foto: Reuters

 

Oštri startovi na Mesija su deo ove skandalozne analize Barselone.

- Izraziti je levak i brz je. Neverovatan je u igri jedan na jedan, ako je opcija faul, to treba napraviti što pre, jer se nedavno oporavio od povrede - navodi se u izveštaju.

Sigurno nije slučajno da je Mesi tada bio na udaru žestokih startova igrača Čelsija, dovoljno je podsetiti da je Del Horno zbog starta na Argentincu dobio crveni karton već u 37. minutu utakmice!

Žoze Murinjo odmah je oštro demantovao da je on autor izveštaja

- Žao mi je što ću razočarati sve koji misle da sam ja pisao ovaj izvještaj, jer nisam.  Moje analize nikad nisu bile javne. One su mi pomagale da se pripremim za trening i utakmice. Službene analize uvek su radili analitičari i pomoćnici, nikad ja - rekao Mourinjo za San.

 

 

Iako Portugalac tvrdi da on nije napravio izveštaj, možda je autor bio neko od njegovih pomoćnika. 
U izveštaju se tvrdi da će Barselona konstantno pokušavati da simulira slobodnjake i penale, da Rafael Markez glumi kao niko i da će Ronaldinjo pokušavati da vara, Mesi i Eto su navedeni kao najbolji, a za Pujola su rekli da je loš vođa koji ima loše postavljanje na terenu.

Barselona je u toj prvoj utakmici slavila 2:1 na "Stamford bridžu", dok je na "Nou Kampu"  bilo 1:1 i Katalonci su prošli dalje.

Ovako izgleda snaliza igrača Barcelone:

Valdez - Dobar golman. Zna da kontroliše dubinu i često izlazi da bi pokrio igrače, moguće ga je loboviti.
Oleger -Greši kada ima loptu, idealna meta, spor je i loš u startovima.
Pujol - Agresivan, ali jako emotivan. Ponekad poludi na sudije, loše se postavlja, nije pravi vođa. 
Markez - Bolji kao zadnji vezni nego u odbrani, greši priikom dodavanja, često traži bekove 30-metarskim dodavanjima.
Van Bronkhorst - Često ide napred što ostavlja puno prostora iza njega.
Silvinjo - Slično kao Van Bronkhorst, ali ne zna da se brani 
Edmilson - Može biti opasan samo dijagonalnim dodavanjima na krilo, inače su mu dodavanja jednostavna.


Deko - Voli da organizuje igru, često prilazi po loptu. Odgovoran igrač, često preuzima rizik i podstiče ekipu da ide u napad. Lako pada i direktno šutira iz slobodnjaka.
Inijesta - Uvek ulazi s klupe, vrlo dinamičan igrač, sjajan radijus kretanja.
Van Bomel - Fizički moćan, jednostavan, ali efikasan igrač.
Ronaldinjo - Tehnički sjajan, na prvom dodiru prolazi igrača. Ide jedan na jedan s bekovima, izvlači se ili na udarac ili na centaršut. Puno opasniji kad je među linijama.
Mesi - Izraziti levak, kvalitetan i brz. Sve isto kao Ronaldinjo, samo na desnoj strani. Neverovatan jedan na jedan. Ako je opcija prekršaj, to treba uraditi što ranije jer se nedavno oporavio od povrede  
Eto - Eksplozivan i agresivan, s loptom i bez nje. Sjajno se snalazi u malom prostoru, puca iz svih pozicija i često je među linijama


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija