• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

01:02

GAĆINOVIĆ ZNA KO JE HEROJ: Spasio nas je Dmitrović!

Fudbal

GAĆINOVIĆ ZNA KO JE HEROJ: Spasio nas je Dmitrović!

Podeli vest

Mijat Gaćinović odigrao je sjajan meč protiv Nemaca, potvrdio klasu iz Bundeslige (1:1)

Srbija je povela na Folksvagen Areni golom Luke Jovića u 12. minutu, da bi konačan rezultat postavio Leon Gorecka u 69. minutu.

- Da li su Nemci bili favoriti? Naravno, pa oni su favoriti protiv 99 posto selekcija protiv kojih igraju. Odlična su ekipa, ali i nama je nedostajalo nekoliko važnih igrača. Dali smo rano gol, to nas je podiglo, imali smo još prilika, ali u nastavku su oni stvorili mnogo šansi i spasio nas je Dmitrović - kazao je Gaćinović .

STIŽE SRPSKA HOBOTNICA, RONALDU NEĆE BITI DOBRO! Dmitrović preti Portugalcima: Možemo do pobede, pokazali smo!

PORTUGALCI, VI STE SLEDEĆI Maksimović ponosan na saigrače: Pokazali smo da možemo!

Žali za nekim propuštenim prilikama.

Šteta zbog nekih akcija iz prvog poluvremena i propuštenih prilika, ali mislim da možemo da budemo zadovoljni - istakao je Mijat Gaćinović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija