• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

10:55

GROM IZ VEDRA NEBA! Jović stiže u Pariz, i to kao zamena za Kavanija!

Fudbal

GROM IZ VEDRA NEBA! Jović stiže u Pariz, i to kao zamena za Kavanija!

Podeli vest

Činilo se da je Luka Jović tako blizu Barseloni... Ipak, desio se veliki preokret, dok su se Katalonci razmišljali, u prvi plan je iskočio PSŽ

Francuzi su spremni na sve kako bi u Francusku doveli fudbalera Ajntrahta. PSŽ traži adekvatnu zamenu za Edinsona Kavanija i spreman je da izdvoji oko 70 miliona evra za ovaj transfer.

Sve su jače glasine da bi Urugavajac mogao da se vrati u Napoli, a Tomas Tuhel smatra da bi Jović mogao da nadomesti njegov odlazak.

BARSA POLUDELA ZA JOVIĆEM! Cena će ići i preko 70 miliona, Portugal finalni ispit

Jović bi od sledeće sezone mogao da zaigra sa Nejmarom i Mbapeom u napadu, a jedno je sigurno, bilo bi tu mnogo golova!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija