• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

13:08

PSŽ I JOVIĆ IDEALAN SPOJ ZA ZVEZDU! Evo zašto na "Marakani" trljaju ruke!

Fudbal

PSŽ I JOVIĆ IDEALAN SPOJ ZA ZVEZDU! Evo zašto na "Marakani" trljaju ruke!

Podeli vest

Poput bombe je odjeknula vest da će Luka Jović naredne sezone igrati za PSŽ. Tim iz Pariza spreman je da plati daleko najviše a taj epilog odgovara i Crvenoj zvezdi

Ajntraht je tvrd pregovarač. Jovića žele skoro svi veliki klubovi iz Evrope, a cena iz dana u dan raste. Zna se da PSŽ nikada nije imao problem da plati koliko treba, a cifra je sada došla do 60 miliona.

Šta to znači za Zvezdu? Crveno-beli imaju 2,5 odsto od transfera Luke Jovića iz fonda solidarnost . Prostom računicom se dođe do cifre od 1.5 miliona evra. Uz sve to Zvezda dobija i 300.000 evra od Benfike i transfera Jovića iz tog kluba u Anjtraht.

GROM IZ VEDRA NEBA! Jović stiže u Pariz, i to kao zamena za Kavanija!

Na "Marakanu" bi ukupno leglo 1,8 miliona evra! To je više nego ozbiljna cifra, a možda i sam transfer bude veći.

U trci su ozbiljni igrači, a Zvezda se nada da Jović neće u Bajern, jer u tom slučaju neće dobiti novac.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...
Utvrđuju se svi detalji

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Austrije.

07.05.2024

12:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija