• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

14:31

(VIDEO/FOTO) PAVKOV ISPREPADAO PORTUGALCE! Mogao je da slomi nogu Saneu, zaboravio je na fer-plej!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) PAVKOV ISPREPADAO PORTUGALCE! Mogao je da slomi nogu Saneu, zaboravio je na fer-plej!

Podeli vest

Srpski napadač Milan Pavkov zbog krajnje nepotrebnog starta na Leroju Saneu u samom finišu utakmice sa Nemacima (1:1) zaradio crvenu karton

Bio je besan selektor "pancera" Joakim Lev posle utakmice, o navijačima da ne pričamo, a napadač Zvezde ozbiljno je zabrinuo i Portugalce.

Naime, Srbija u ponedeljak (20.45) u Lisabonu igra protiv Portugala prvi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

 

 

 

UDAR NA SRBINA! Selektor Nemačke grmeo zbog Pavkova i ZLOBNOG FAULA! KRSTAJIĆ SE

IZVINJAVAO ZBOG PAVKOVA! Molim vas da razumete, nije namerno, ovo mu je prva utakmica u dresu Srbije!

(VIDEO/FOTO) PAVKOVU PRESEO DEBI! Napadač zbog brutalnog starta dobio crveni karton!

Start Pavkova na fudbaleru Mančester sitija nije promakao medijima u Portugalu. Tako, "Ojogo" navodi da je Srbin zaboravio na fer-plej te da je mogao Saneu da polomi nogu.

Plaše se Portugalci šta bi Srbin mogao da uradi Kristijanu Ronaldu. Pa, ništa, jer napadaču "orova" sigurno nije bila namera da povredi Sanea.

Foto: Ojogo.pt

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija