• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

21:59

(VIDEO) SKANDAL NAKON MEČA SA SRBIJOM! Novinar sa ćerkicom došao da gleda meč u Volfsburgu, a onda se zbog ovoga rasplakao!

Fudbal

(VIDEO) SKANDAL NAKON MEČA SA SRBIJOM! Novinar sa ćerkicom došao da gleda meč u Volfsburgu, a onda se zbog ovoga rasplakao!

Podeli vest

Utakmica Nemačke i Srbije (1:1) ostaće u senci događaja koji su usledili odmah po završetku meča. Poznati košarkaši komentator Andre Fojt ostao je u čudu nakon velikog skandala čiji je bio svedok. Na kraju nije mogao da se suzdrži pa je zaplakao

Iako se bavi konkretno praćenjem košarke, Fojt je strastveni ljubitelj fudbala. U Volfsburg je došao sa ćerkicom kako bi podržao "pancere", a sačekalo ga je nimalo prijatno iznenađenje.

Čitav slučaj trenutno ispituje nemačka policija. Nedužni Fojt suočio se sa pijanim huliganima koji nisu štedeli reči. Bilo je rasističkih, nacističkih povika, a mnogi su koristili parole iz Drugog svetskog rata kojima se veličao Adolf Hitler.

Foto: AP PHOTO

– Na meti su bili Liroj Sane i Ilkaj Gindogan koji su vređani tokom čitavog meča. Ali tu nije bio kraj, pojedini navijači su išli toliko daleko da su veličali Hitlera, a zapanjen sam što se niko u tom delu tribina nije usprotivio - rekao je Fojt u snimku koji je za manje od 20 sati pogledalo 250.000 ljudi, a 1.500 njih je komentarisalo ovaj video zapis.

ODLIČNE PARTIJE DALE RAZULTATE! "Orlovima" skočila cena za 159 miliona evra!

Detaljno je opisao šta su govorili fudbalerima dok su vodili borbe sa našim asovima.

- Kada god je Sane imao loptu, pričali su o njegovoj boji kože. Gindogan je odjednom postao Turčin, pa su govorili pseudoturskim jezikom kada god bi primio loptu - nastavio je on.

Foto: Reuters

U video snimku je Vojt osudio takvo ponašanje.

- Ako niko ne kaže ništa, to se nastavlja i nastavlja. Ako ikada iskusite nešto ovako, samo kažite nešto, bilo šta! Šokiralo me je da niko nije rekao ništa protiv toga. Sedite tamo sa dvogodišnjom ćerkom i pitate se: "Gde ovo vodi? Zašto niko ne kaže ništa. To me šokiralo više nego ti idioti - rekao je Nemac u video snimku pre nego što je zaplakao.

JOŠ JEDAN RAZOČARAN U TABORU "ORLOVA"! Veljković izgubio mesto u prvih 11!

Policija u Volfsburgu započela je istragu, a nadležni organi već su zatražili snimak novinara kako bi utvrdili identitet huligana.

- Sada me interesuje da vidim šta će da ispadne od toga. Znam da može da bude neprijatno i po mene zbog reakcije, ali kada sam ustao ne želim da odustanem - završio je Vojt.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija