• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2019

07:52

EGZODUS SE NASTAVLJA! Ni ovaj "orao" neće da igra dok je Krstajić selektor!

Fudbal

EGZODUS SE NASTAVLJA! Ni ovaj "orao" neće da igra dok je Krstajić selektor!

Podeli vest

Spisak je sve duži... Fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez još jednog igrača. Ni Ivan Obradović neće igrati za "orlove" dok je selektor Mladen Krstajić

Levi bek Anderlheta odbio je poziv za meč sa Portugalom.

Istina je, dobio sam poziv. Prvo su me zvali u sredu uveče, odmah posle remija s Nemačkom, a potom i juče ujutru. I to me nije zvao selektor Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nisam želeo da se odazovem i odbio sam poziv - rekao je Obradović za "Alo".

POJAČANJE ZA SRBIJU! Krstajić pozvao bivšeg i sadašnjeg igrača Zvezde!

On je nastavio u istom ritmu.

Imam neke svoje razloge o kojima ne želim da pričam. Postoje određene stvari preko kojih ne mogu da pređem. Jednostavno, ne želim da nastupam za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor. To je moja konačna odluka - jasan je bivši igrač Partizana.

Luka Milovanović, Matija Nastasić, sada Ivan Obradović, ko je sledeći? 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 5 godina

Neka druze samo slusaj svog menadzera daleko ces stici. Sve dok Krstajic nedozvoljava da mu reprezentaciju sastavljaju menadzeri i novinari koji rade za menadzere bice dobro!

Majstor

pre 5 godina

Preživećemo i bez tebe. Takvim koji ucenjuju i nije mesto sa elitom. Cenio sam Vas kao dobrog majstora fudbala ali postoje i druge vrednosti čoveka.

KANDRAX

pre 5 godina

To sada pišete vi branitelji "trenera" Krstajića. Prvi put kada nas neko bude napunio sa 5 razlike pokrićete se ušima i otići da gledate Đokovića i na nekom drugom mestu ostavljate komentare. Krstajić NIJE TRENER, pogotovo ne neko ko treba da bude selektor neke zemlje.

milan01

pre 5 godina

svim drzavljanima Republike Srbije koji su pozvani da budu deo nacionalnog tima bez obzira na sport ne treba dati mogucnost da tako nesto odbijaju u suprotnom im treba oduzeti drzevljanstvo i konfiskovati imovinu koja se nalazi na teritoriji maticne drzave

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija