• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2019

09:59

(VIDEO) GOLOVI SU BILI SMEŠNI! Srbija bruji o nameštenoj utakmici Zlatibora i Sinđelića

Fudbal

(VIDEO) GOLOVI SU BILI SMEŠNI! Srbija bruji o nameštenoj utakmici Zlatibora i Sinđelića

Podeli vest

Srpski fudbal, od sjaja do očaja pa nazad, od remija reprezentacije sa Nemačkom, do tužnih ili bolje reći smešnih scena na domaćim terenima. Ovoga puta jedan meč podigao je fudbalsku Srbiju na noge. Duel Prve lige između Zlatibora i Sinđelića (2:0) naterao je sve da stave prst na čelo, a zbog njega glava boli i navijače Crvene zvezde

Posle ovog susreta, jake optužbe stigle su iz redova trećeg kluba - Trajala! Kapiten i sportski direktor Milan Gašić izneo je niz ozbiljnih optužbi.

- Jeste li videli golove!? Pitam se, ima li ova liga uopšte smisla? Bila je javna tajna da će Zlatibor da pobedi, a danima već kruži priča da će Žarkovo da pusti Bežaniju, da će da vrati bodove. Ćuti se o tome, a opet svi znaju da postoje klubovi koji igraju "tri za tri" - rekao je Gašić.

On je nastavio u istom ritmu.

- Čemu uopšte da se nadamo mi, koji nismo deo te priče, koji ulažemo značajan novac i igramo pošteno.

MILAN JE DOBAR MOMAK! Dok Lev besni, saigrači brane Pavkova!

I zaista, kada se pogledaju golovi sve je pod još većom lupom. Kod prvog gola odbrana na čelu sa golmanom nije znala gde se nalazi, dok je kod drugog pogotka strelac bio sam poput duha.

Ova utakmica zadala je glavobolju i navijačima Crvene zvezde. Razlog? Ove zime u tabor crveno-belih stigao je napadač Dejan Vidić i to baš iz Zlatibora

Za njega kažu da je novi Nikola Žigić, ali... Ako je i on na ovaj način postizao golove, onda nema baš mnogo čemu da se nada u Zvezdi.  Postigao je deset golova na 16 utakmica, ali sada će sve to biti pod lupom.

Fudbal nam tone, a rešenja nema...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

Pa i vecina golova fk cz je takodje smesna pa se niko ne zali.I ne sme .

Delija al objektivni

pre 5 godina

Rešenja uvek ima,za početak najurite sve nefudbalske-političke-sumljive-mafijaške likove iz srpskog fudbala. Sport-sportistima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija